Bemanning

Ons jongste bemanningslid is Femmie. Femmie is geboren in 2004. Zeilen vindt Femmie prachtig. Zelf zeilt Femmie in een Optimist en met onze eigen Laser (in 4.7 uitvoering). Sinds augustus 2016 zit Femmie op het Montessori Lyceum in Amsterdam (MLA). De tweede klas zal Femmie dus aan boord doen tijdens ons rondje Atlantic. We schrijven in goed overleg met het MLA en de leerplichtambtenaar een plan van aanpak en hopen dat vooral die laatste hiermee in gaat stemmen. Ook plannen wij in overleg met het MLA en de danslerares van Femmie een aantal projecten tijdens onze reis. Hoe dit er uit gaat, weten we nu nog niet. Dit is nog in ontwikkeling.....Sjoerd (21-05-1999) is onze betrouwbare hulp. Vooral als de wind wat harder waait, is Sjoerd niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Sjoerd doet in mei 2017 eindexamen vwo en neemt een tussenjaar tijdens onze reis. Een prachtige gelegenheid om zicht te oriƫnteren op een studie. Op dit moment is Sjoerd nog niet zeker, welke studie hij straks wil gaan doen. Misschien blijft ie wel achter op de Maagdeneilanden.....


Monique (1969) is eigenlijk door Peter besmet geraakt met het zeilvirus. In de tienerjaren achterop de surfplank en nu op onze Island Packet staat ze haar "mannetje". Op dit moment werkt Monique als freelance cateringbeheerder voor diverse opdrachtgevers.


Peter (1967) zeilt al sinds hij op deze wereld kwam. Eerst bij papa in de FD en later zelf heel fanatiek op de surfplank. Nu werkt Peter als freelance schipper voor verschillende rederijen en voert Peter ook deliveries uit van de meest uiteenlopende schepen.