zaterdag 7 februari 2015

En toen was het donker..

Zitten we gisteravond lekker voor de buis naar "De Van Rossems" te kijken.......valt de stroom uit. Eerst denken we dat de zekering op de boot of op de steiger eruit ligt, maar als we naar buiten kijken is het daar ook wel heel erg donker. Op de boot blijft de verlichting (12 V) gewoon branden en dus zijn we in de haven en omgeving het enige lichtpuntje. :) Toch maar even de omvormer aangezet, zodat we de rest van het programma nog af kunnen zien. Het restaurant "De Ouwe Blauwe" hier op de haven heeft een groter probleem. Daar kunnen ze letterlijk niks meer. Via SMS lezen we dat ook Edam, Volendam en Purmerend zonder stroom zitten. Gelukkig is het euvel na een minuut of 20 verholpen en kan het normale leven weer worden voortgezet.

We hebben overigens genoten van De Van Rossems.

Sjoerd zijn overstap naar een ander VWO profiel is goedgekeurd. Het is fijn om te zien dat er letterlijk een last van Sjoerds schouders is gevallen. Omdat hij nu twee vakken gewisseld heeft, moet hij wel wat inhaalwerk doen. Hier blijkt hij geen enkel moeite mee te hebben. We hopen dat dit blijft en zien het met steeds meer vertrouwen tegemoet. Donderdagmiddag kwam Sjoerd ziek naar huis, maar na een bezoek aan de huisarts op vrijdagmorgen wilde hij per se naar school omdat hij de inhaallessen en -opdrachten niet wilde missen.

Femmie haar eerste CITO week lijken ook goed te zijn gegaan. We hebben nog geen uitslag, maar de signalen van Femmie zijn in ieder geval positief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten